un gm.....

Share

criticall

un gm.....

Post  criticall on Thu Aug 06, 2009 1:36 pm

nume gm reclamat: PORTOCALA
    data:06.08.2009
    acc banate: xboost/intex/mata
    motivu:
    ma luptam cu un aliac in "pvp zone" si apare si portocala. Acel aliac ff destept activeaza hacku si se plimba prin fatza lu portocala,apoi peste 1 minut opreste hacku. Apoi dialogul intre mine si portocala:

eu: portocala cum ai ajuns gm?
    el: cum am fost si pe celelalte 6(sau 8 ) servere stiu comenzile
    eu: nu se vede
    el: a activat un spell sau o comm de gm si ma trimis in .....
    eu: am venit inapoi si iam zis cai cel mai idiot gm Very Happy
    el:bann pe contu intex
    Fac eu un alt cont intru frumos far charu "riticallftw" ma trezesc cu ipu banat.
    Schimb ipu intru din nou imi iau un set de la vendor si ma trezesc cu ban pe cont:|
    mai fac si contu "xboost" se intampla la fel
    Apoi fac contu "mata" imi da 3 banuri IP iar cnd il da pe al 4-lea a scris gresit : ban ip ...... cu rezonu: fly hack lol!
    cam asta am avut de zis:|
    sper sa rezolvati cu acest gm

iry

buna

Post  iry on Thu Aug 06, 2009 4:23 pm

deci ma intreb oare cum pot fi unii atat de nesimtiti si mincinosi, ca tine criticall,numai eu de cate ori te-am vazut cu speed si fly sunt satula,meriti ban cu varf si indesat, ca de cand te-au vazut pe tine cu hack au facut si alti playeri si de aia numai sunt jucatori pe server.pot spune de Portocala ca e cel mai activ Gm si mereu a ajutat cu instante si a pus la vendori lucruri lipsa cu toate ca am boala pe el ca i-am cerut niste trinkete Smile dar cand e adevarat e adevarat e profesionist...cat despre tine sa numai dai pe server, ca suntem satui de hackeri ca tine ...va pup irynuca

criticall

ce ma?

Post  criticall on Thu Aug 06, 2009 6:28 pm

wa macar taci nu am folosit hack pe srv lu mircea si inca cv am respect pt el asa ca nu mai fi asa de bagator in seama si taci

P.S Dac esti asa de atotstiutor sami arati printuri cu mn cand foloseam fly

Current date/time is Thu Feb 23, 2012 10:11 am